Hur allting började

Bakgrund

Vi som är involverade i nätverket säljare har varit toppsäljare på våra respektive arbetsplatser. En sak som vi alla konstaterade var att majoriteten av försäljningsprocessen var tråkig och handlade mest om tur och timing. Behovsanalyser i all ära - men om kunden inte har behovet är det ingen idé att lägga massa krut där.
Vi försökte därför lösa problemet vi såg inom säljyrket - "Hur kan vi se till att automatisera så mycket som möjligt av prospekteringsprocessen"?
Lösningen var en komplex blandning av marknadens senaste teknologier sammansvetsade via ett Matrix vi kom att kalla Säljare AI.

Boka ett möte
Låt oss bli konkreta!

Det låter bra.. men hur fungerar det?

Vår tjänst är utformad för att i högsta möjliga mån automatisera säljprocessen så att fokus kan läggas på att faktiskt ta in affärer. Våra digitala säljare identifierar de bästa säljkanalerna och kan med hjälp av våra analysverktyg optimera försäljningen på olika plattformar utifrån de aktiviteter som ger bäst resultat.

Boka ett möte
Kostnadseffektivt & snabbt

Vi har all kunskap in-house

För att erbjuda en så kostnadseffektiv prospektering som möjligt, utan att eftersätta kraven på kvalitet, har vi valt att inte sätta vår tillit till externa partners. Istället har vi en lösning där all kunskap finns in-house och där vi vi kan vara säkra på att erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet i allt vi åtar oss.

Boka ett möte