Hur allting började

Bakgrund

Vi som är involverade i nätverket säljare har varit toppsäljare på våra respektive arbetsplatser. En sak som vi alla konstaterade var att majoriteten av försäljningsprocessen var tråkig och handlade mest om tur och timing. Behovsanalyser i all ära - men om kunden inte har behovet är det ingen idé att lägga massa krut där.
Vi försökte därför lösa problemet vi såg inom säljyrket - "Hur kan vi se till att automatisera så mycket som möjligt av prospekteringsprocessen"?
Lösningen var en komplex blandning av marknadens senaste teknologier sammansvetsade via ett Matrix vi kom att kalla Säljare AI.

Boka ett möte
Låt oss bli konkreta!

Det låter bra.. men hur fungerar det?

Vi lägger en jäkla massa energi på att automatisera det som automatiseras kan. Våra digitala säljare försöker sälja på så många plattformar det går och kan och med hjälp av våra analysverktyg optimerar efter det som fungerar.

Boka ett möte
Go big or go home

Vi har köpt upp en massa..

Automatiserad leadsgenerering är effektiv - om man gör den effektiv.
Vi tänkte till en början jobba med partners för att erbjuda allt det som krävs för en effektiv prospektering men kände samtidigt att vi i så fall måste lita på att dessa partners levererar i samma takt som oss. Vi bestämde oss därför att köpa upp alla nödvändiga plattformar. Nu har vi majoriteten in-house och kan växa så det rykter, på ett kostnadseffektivt sätt.

Boka ett möte